alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster

Trasflickan från Oz av L Frank Baum

  • Trasflickan från Oz av L Frank Baum
  • Trasflickan från Oz av L Frank Baum
  • Trasflickan från Oz av L Frank Baum
  • Trasflickan från Oz av L Frank Baum
  • Trasflickan från Oz av L Frank Baum
Lilleputtpojken Ojo hade problem. Han var ensam och fattig, och nu hade hans farbror Nunkie dessutom förvandlats till en marmorstaty. Bara den krokige trollkarlen kunde rädda farbror Nunkie, men för att göra det måste han ha fem saker, och Ojo begav sig ut för att skaffa dem. I sitt sällskap hade han trasflickan Lumpo, som var gjord av ett gammalt lapptäcke och som inte var rädd för någonting, och den inbilske glaskatten, och den hemskaste i hela världen – fast ingen någonsin hade hört den ryta. Det blev en lång och farofylld färd till Smaragdstaden i Oz.
Den sjunde fristående berättelsen från det underbara landet Oz är en spännande och underfundig historia där inte bara Dorothy, Fågelskrämman, Plåtman och Det Fega Lejonet finns med, utan också mängder av nya bekantskaper.

Delta Förlags AB 1981. Inbunden med dekorerade pärmar. 252 sid. Illustrerad av John R Neill. Översatt av Sam J Lundwall. ISBN: 9172282800.
Närmast som i nyskick. Mycket eftertraktad utgåva, sedan länge slut hos förlag och i handeln. (Exemplar i sämre skick såldes på Tradera för 277:- kr av 2019-04-22.)

Säljs endast mot kontant betalning i Stockholmsområdet p g a tidigare bedrägerier.
300 kr9 maj

Huddingetorget.se tar inget ansvar för annonsens innehåll eller tillgänglighet
Vill Du synas här?
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information