Plasmalift i Huddinge

Välkommen till Giggi - Gisela Klaesson för din plasmalift behandling i Huddinge. Plasmalift stramar upp huden utan kirurgi men med ett permanent resultat. Hos Giggi - Gisela Klaesson kan du ut över plasmalift få microblading. Microblading är en semi-permanent tatuering som görs genom användning av ett ytterst tunt blad för applicering av pigment i överhuden. Kom till Giggi - Gisela Klaesson i Huddinge för plasmalift & microblading!

Plasmalift i Huddinge | Giggi - Gisela Klaesson

Plasmalift • Microblading • Personliga tryck

Giggi - Gisela Klaesson

Telefon. 0704-85 17 64

På helger finns jag på salong:

Akila Beauty 
Skarpnäckstorg 5, 128 33 Stockholm

 

Klicka här & boka tid direkt på: www.timma.se/akilabeauty ---

 

Plasmalift

En revolutionerande elektrostatisk teknologi gör det nu möjligt att strama upp slapp hud både i ansiktet och på kroppen, utan vare sig kniv eller injektioner! Behandlingen är helt ytlig, men permanent.

 

Områden man kan behandla

• Hängande ögonlock
• Påsar under ögonen
• Kalkonhäng, hamsterpåsar under hakan och kinderna.
• Korrigering av djupare rynkor, fina linjer och ojämn hy.
• Korrigering av ärr, bristningar, gropar.
• Korrigeringar av åldersfläckar, pigmentfläckar och brustna blodkärl.

Resultatet efter en behandling är individuellt och beror på hudtyp, ålder och vilket område som behandlas. Då det endast är möjligt att strama åt en viss mängd hud vid varje unik behandlingstillfälle kan personer med ett stort behandlingsområde/mycket överflödig hud behöva fler än en behandling. Priserna är varierande beroende på hur hur stort område som ska behandlas, men från 2 000 och uppåt.

 

Microblading

- en semi-permanent tatuering som görs genom användning av ett ytterst tunt blad för applicering av pigment i överhuden. Resultatet är 3-D och ser naturligt ut. 
Jag bor i Stockholm men vid intresse utför jag även behandlingar i Jönköpings-området.

 

Personliga tryck
Ut över våra skönhetsbehandlingar gör vi även tryck på beställning. Vill du ge bort en personlig gåva eller göra reklam? Då kan vi hjälpa dig med trycket. Kolla gärna på några av våra tidigare tryckuppdrag på Instagram
Klicka här ----

 

Kontakt

Telefon. 0704-85 17 64 
E-post. giggcl@hotmail.com

Instagram ---
Fyndtorget ---

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information